سلام خرگوش من یک حشرهی قهوه ای به پلک پایین چشمش چسبیده با موچین حشره را کشتم اما بازهم حشره جدا شدنی از پلک خرگوش نازنینم نیست چه کنم؟ خرگوشمو همین امروز خریدم و اصلاً متوجه نشدم یک پاش انگار دردناکه روی زمین نمیگذارد. خیلی کوچیکه و خیلی می خوره و خیلی می ترسد!
سلام دوست عزیز. احتمالاً خرگوش شما آلوده به کنه شده. برای برداشتن حشره از روی چشم پنبه را به میزان زیادی الکل آغشته کنید و بر روی آن حشره بکشید. درصورتی که کنه باشد بعد از الکل زدن کنه میمیرد و خود به خود از پوست کنده میشود. سعی کنید تمام بدن خرگوش را مورد بررسی قراردهید تا به طور کامل از نبود کنه در دیگر مناطق بدن حیوان مطمئن شوید.
در صورت امکان خرگوش را نزد یک مطب دامپزشکی ببرید تا خرگوش ضد انگل دریافت کند و معاینات کامل جهت نبود شکستکی در پا و یا سایر بیماریها انجام شود. توصیه میکنم هر چه زودتر به یک دامپزشک مراجعه کنید تا از سلامت حیوان مطمئن شوید.
شما خرگوش را وارد محیط جدیدی کردهاید به همین دلیل نیز تا زمان عادت به شرایط محیطی جدید احساس ترس خواهد کرد. بسته به اندازه خرگوش خود یک مکان آرام و به دور از استرس در کنار خود تهیه کنید و غدا و آب و سایر موارد مورد نیاز نگهداری حیوان را در اختیارش قرار دهید. در صورت امکان بعد از جدا شدن کنه از پوست تصویری واضح از آن را از همین طریق برای پت پزشک ارسال نمایید تا مطالب مرتبط با آن در سایت برای اطلاع شما عزیزان قرار داده شود.
با تشکر فروان از همراهی شما
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم
سلام خرگوش من داخل چشمش کنه چسبیده چی کار باید بکنم
سلام خسته نباشید من یک کنه دیدم که به گوشش چسبیده کنه رو جدا کردم و کل بدنشو گشتم و چیزی پیدا نکردم ولی میترسم بهش نزدیک بشم چیکار کنم مطمئن بشم کنه نداره دیگه؟ اگه بدنشو با الکل بشورم مشکلی هس؟